fbpx
Sátorrúd és puha sporttábor
Sátorrúd és puha sporttábor

A mai dumacsomagban találtok szendvicset, kódokat és némi aranygaluskát is. Jó szórakozást az olvasáshoz!

A kajáról

„Megragadhatom a sátor rúdját úgy, hogy közben ti bent főzitek a babgulyást?” „Kivihetem a visszaváltható üvegeket és a csomagolt szendvicset a bejáratig, ha a tábor végén a szüleim visszahozzák őket?” „A focipályán csak a tábortáncot nézem meg, aztán jövök vissza, de lesz nálam jégkrém is. Baj, ha visszafelé már nem lesz friss?” „A gluténérzékenyek ugyanabban a tányérban kapják a gluténmentes tésztát, amelyikben a többiek?” „A gombát és barátait utálom. A gombakrémes levesből ki tudjátok szedni, vagy válasszak magamnak sajtosat?”

Az őrségről

„A hátsó őrséget nem azért hívják indiánnak, mert csak füstjelzések alapján lehet odatalálni?” „Felmerülhettek komplikációk a kapuügyeletnél. Amikor arra jártunk, sem a kaput, sem az ügyeletet nem találtuk. Gondolom, a gyertyafény kulminálódott.” „Kellemetlen élmény lehet kirúgni a saját fogadat trambulinozás közben. Hogy élted meg?” „Az útőrség átváltozik kapuőrséggé, ha lemegy a nap. Lerohanhatom a Ninebottal a bejárósokért érkező szülőket sötétben is?” „Ha valaki ki akar menni csoportosan a Burger Kingbe, akkor csak a csapatvezető QR-kódját kell leolvasnom, vagy az egész táborét?”

A témafoglalkozásokról

„Nem késtem az óráról, csak nem találtam a tábort.” „Ma azért nem jövök az első órára, mert kényelmetlen az ágyam.” „Az írótáborosok úgy írnak könyvet, hogy azt sem tudják, miről fog szólni. Ez nekem olyan, mintha a kukták úgy esnének neki az aranygaluskának, hogy az elején még fogalmuk sincs, cseresznyét vagy zellert daráljanak bele. Aztán a végén alma, és mindenki pislog.” „Hevesen rázkódtunk mindannyian a tornagyakorlatok közben. Csak Viola nem, mert ő hozott magával polifoamot a raktárból. Ő egész héten puhán sportol.”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.