fbpx
Ha nyitott szemmel sülnének meg…
Ha nyitott szemmel sülnének meg…

Újabb aranyköpésekkel hangolódunk a hétvégi válogatóra és a hamarosan kezdődő táborozásra. A kánikulában is a nevetés az egyik legtutibb elfoglaltság! Jó szórakozást!

A táborban több ponton őrséget tartunk egész nap

„Azért kommandóztunk éjszaka, hogy nektek szerényebb legyen az éjszakátok.” „Őrségben maradtunk. Hajnalban nem észleltünk veszélyes árnyakat.” „Ha egy helyi biciklissel találkozom az útőrségben, felszólíthatom, hogy hagyja el a járművét?” „A napernyő nem minden. Az őröknek járna szemfedő is az indiánban meg az útcsekknél. Ha megsülnek, nehogy már nyitva maradjon a szemük!” „Tizenketten tizenkét órán át, azt mondtuk, nem? Ha a tizenkettőből nem jelenik meg három, legalább hatan szívnak, három ugyanis eleve szublimált már az uzsonna előtt.”

A táborban húsz délelőtti témafoglalkozásból választhattok

„Az órák kilenckor kezdődnek. Nem kilenc után tíz vagy tizenöt perccel. Ha viszont kilencig tart a reggeli, nem marad időm felvinni az alvómacimat a szobámba. Mégsem várhatom el tőle, hogy velem legyen az első szünetig…” „A sportosok ma strandra mennek. Vagy úszni, ha úgy jobban hangzik. Ennek az az egyik előnye, hogy Bercit ma nem kell a ház körül kergetni éjfél körül, hogy zuhanyozzon végre.” „Igen, a robotokban vannak csavarok, de attól, hogy szopogatod az anyát, még nem fogsz terminátorrá változni.”

A táborban a kajaügyelet a legfelkapottabb találkozási pont

„Meghatalmazlak, hogy vigyázhatsz a Bake Rollsomra, amíg visszatérek. Ha megéhezel, ehetsz is belőle, viszont akkor már jobb, ha az üdítőmet is itt hagyom, ha megszomjaznál.” „A jégkrémemet a padon hagytam az első óra után. Valaki zsebre vágta, vagy hol van?” „Átvettem az ügyeletet. Az a kérdésem, hogy ha beindul a locsoló, felállhatok?” „Csak azért gurultam ide a Smarttal, mert nem találtalak. Nincs jogsim, de az apukámnak van, ezért nagyon jól vezetek.”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.