fbpx
Majdnem összedőlt a torta!
Majdnem összedőlt a torta!

A 19 éves Blanka a PEOPLE TEAM egyik kistanára. Ahogy ez lenni szokott, ő is táborozóból lett táboroztató. Mi másról beszélgettünk volna vele, ha nem a PT-ről?

Hány alkalommal voltál PEOPLE TEAM-táborban?

Nyolcszor voltam PT-ben. Nekem a sorversenyek voltak mindig a legkirályabbak, és ez nem változott a nyolc év alatt! Itt alakult meg igazán a jó csapat, és nagyon élveztem, hogy motiválhattuk őket. Réka és Panni a kedvenc táboroztatóim, nélkülük nem csapat a csapat. Nagyon jó barátság alakult ki közöttünk.

Mit tapasztaltál a választott tábortémáddal kapcsolatban?

Kuktás kistanárként láthattam, ahogy napról napra egyre lelkesebben követték az utasításainkat a táborozók, emellett én is tanulhattam tőlük. Nagyon sok új receptet ismerhettem meg, amiket mai napig készítek.

2024-ben már 4 turnust szervezünk. Mit gondolsz erről?

Táboroztatóként biztos fárasztóbb lesz, de egy percig se bánom, mivel táborozóként az egész nyári szünetemet a PT-ben töltöttem volna legszívesebben. Nagyon örülök, hogy a 2024-es táborozók az én kívánságomhoz kicsit közelebb kerülnek, meg persze így én is többet lehetek a barátaimmal.

Mi jut eszedbe a következő kifejezésekről: kismókus, mókus, tanár?

A barátaim.

Mi a legviccesebb tábori történeted?

Amikor Zorkának és Béresnek szülinapi tortát sütöttünk, és minden gyerek máshol fogta a tortát, mert majdnem összedőlt, de végül minden jól sikerült.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.