fbpx
Vicces és jó fej
Vicces és jó fej

A huszonéves Dzsiit még az Animal Cannibals tagjai is felismerik – és te is fel fogod, ha részt veszel a PEOPLE TEAM nyári táborában. A PT-s táboroztatók közül ezúttal őt, azaz Gergőt kérdeztük, aki már tízszer volt a PT-ben.

Ki a kedvenc táboroztatód?

Dzsii, mert tök jó fej meg vicces vagyok.

Mi az az 1-2-3 dolog, amit a PT-tábornak köszönhetsz?

Itt kezdtem el programozni, ma meg fejlesztőként dolgozom; és természetesen jó pár emberrel lettem jóba, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. A számtech a király. Azóta is programozok. A 4 turnussal meg (majdnem) minden olyan, mint régen, faja!

Adj ötleteket!

Több kommunikáció infós dolgokat illetően (pl. a mesterséges intelligencia szekció, ami gyakorlatilag programozás volt, csak nem olyan minőségben, mint ahogy a programozótáborban csináljuk).

Játsszunk! Mi jut eszedbe a következő kifejezésekről: kismókus, mókus, tanár?

Örültem, amikor megjött az e-mail, hogy mehetek tanárnak.

Külföldiek, gyerektábor, nyár?

Tök jó, hogy vannak külföldiek, pláne különböző helyekről, így megismerkedhetünk más kultúrákkal, miközben a nyelvet is gyakoroljuk.

Ágy, pótágy, íróasztal?

Amikor öten aludtunk az infóban (a földön), az tök fun volt. Mármint először. Amikor másodszor kellett, akkor már pótágyon aludtam, amitől 2-3 napig fájt a hátam. Az nem volt fun.

Csapatverseny, színek, táborkupa?

Amikor az „Excel-táblás”, mezőkiválasztós, takarókártya-felfordítós játékban az összes mezőt elvittük a G oszlopban, és megnyertük a játékot.

Mi a legviccesebb tábori történeted?

Igazából bármi bármikor, mert mindig a legviccesebb vicceket mondom.

Mi a legaranyosabb tábori történeted?

Amikor Béres még táborozó volt, meg idegesítő, de azóta már nem táborozó, meg nem is idegesítő (annyira). Szóval lényegében amikor az ember korábbi diákjai jönnek táboroztatni, az elég wholesome.

Meséld el a legütősebb tábori történetedet!

Még táborozó voltam, harmadjára jöttem, és az Animal Cannibals tudta a nevemet. Vagy amikor rappeltem velük a színpadon.

És még?

Nem kérdés, de kihagytam: Pongrác. Menő meg vicces is, bárhova beillik.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.