fbpx
Táborozástól a könyvírásig
Táborozástól a könyvírásig

Korábban táborozott, négy éve pedig táboroztat a PEOPLE TEAM-ben Zita, aki Budapestről utazik el minden nyáron a PT kecskeméti gyerekfesztiváljára.

Mit mondana rólad valaki, aki nem kedvel?

Általában az emberektől akkor kapok negatív visszajelzést, amikor már sok ideje együtt dolgozunk egy csapatban, vagy már régóta ismerjük egymást, és megmutatkoznak a hibáim. Valamikor túlstresszelem és túlreagálom a dolgokat, mert félek, hogy valami nem fog gördülékenyen alakulni, és kitalálok A, B és C tervet is, illetve ha nem pihenem ki magam, akkor tudok szétszórt lenni. A mindennapokban inkább mondanám magam extrovertáltnak, ezért előszeretettel vágok bele mások szavába.

Mit tennél, ha kitörne a zombiapokalipszis a PT-ben?

A legtöbben kifosztanánk a büfét, és bezárkóznánk a kollégiumba, vagy felmásznánk a hangár tetejére, és ott húznánk meg magunkat. Aztán megírnám egy könyvben, hogyan éljük túl!

Milyen jelmezt viseltél legutoljára?

Egy téli konferencián, amin részt vettem, Dungeons and Dragons volt a jelmezbál témája, és a barátommal kitaláltuk, hogy legyünk NPC-k. Használtruha-boltokban kerestünk inspirációt, mire meglátott egy kantáros nadrágot, és úgy döntött, hogy nekem farmernek kell lennem. Úgyis volt otthon kockás ingem, vettünk még egy „nagypapás” sapkát, és így lettem farmer.

Milyen értéket jelölnél be magadnak egy 1-től 10-ig terjedő skálán erre a kérdésre: mennyire vagy furcsa a táborban?

Jó fej vagy furcsa? Néha 4, néha 9. De a gyerekekkel mindig jó fej vagyok, ha megszólítanak.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.