fbpx
SZJA-BÓL NYÁRI TÁBOROZÁS
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

SZJA-BÓL NYÁRI TÁBOROZÁS

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Korosztály: 7–17

Megvan már a családi adó-visszatérítés helye?

2022-ben minden, az előző év során családi kedvezményre jogosult szülőnek jár az adó-visszatérítés. Ez több százezer magyar szülőnek jelent kézzelfogható segítséget. A családok összegtől függően sok mindent tervezhetnek megvalósítani a februárban érkező utalásból.

Ha szülőként az adó-visszatérítés összegét gyermekünkre költjük, nyilván a legjobbat akarjuk neki. Példának okáért egy szuper táborozást!

A legtöbb családnak gondot okoz a vakációs felügyelet megoldása. Ezért jó, hogy már most kiválasztható a gyerkőc nyári programjainak helye és ideje. A PEOPLE TEAM táboraira a jelentkezés az szja-visszatérítés átutalásával egy időben, február 15-étől nyílik meg.

2022-ben 17 témával várják a 7–17 éveseket a kecskeméti nyári táborban, ahonnan a résztvevők naprakész ismeretekkel, új barátokkal és életre szóló élményekkel térnek haza az egyhetes júliusi vagy augusztusi turnusok végén.

Az angoltábortól és a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:

(1) 2024. július 14–20.
(2) 2024. július 21–27.
(3) 2024. július 28. – augusztus 3.
(4) 2024. augusztus 4–10.

A PT új generációs táborai minden diákot megmozgatnak, legyenek bármilyen érdeklődési körűek.

A kreatívok, a technikai zsenik, a mozgás vagy a konyhaművészetek kedvelői egyaránt megtalálhatják a számításaikat. Sokak szerint a PEOPLE TEAM – röviden PT – a táborok tábora, és olyan, mint egy vasárnaptól szombatig tartó, gyerekeknek szóló, hétnapos nyári fesztivál.

És ezt nem akárki állítja, hanem a táborozók szülei, akik gyerekként maguk is a PT-ben táboroztak! A több mint 3 évtizede működő csapat idén fogadja a 25 000. táborlakót. A testvérrel vagy osztálytársakkal, illetve barátokkal érkező diákok kedvezményesen nyaralhatnak – ottalvós és bejárós változatban is; ez és egyéb akciók is befolyásolják a részvételi díjat.

Az összes táborozó – az elszállásolástól függetlenül – ugyanabban a programkínálatban részesül. A PT az egyéni preferenciákat, érzékenységeket és orvosi előírásokat egyaránt figyelembe veszi. A tábor és benne minden a gyerekekért létezik: 5-6 táborozóra jut egy táboroztató; a 2 ágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

1 helyszín, 100 alternatíva!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!