fbpx
Stream, kérdezz-felelek, hosszú nap
Stream, kérdezz-felelek, hosszú nap

A hétfő vidáman alakult, ám némely napszakban hektikusan. Főleg az Eötvös10-ben sürögtünk rengetegen. Mintha csak rövid szünetet tartottunk volna a szombati összejövetel és a mai találkozó között.

VÁLOGATÁS

Röviddel dél előtt elstartolt a második nagy válogatás, amelyet a turnusvezetők és a rangidős mókusok koordináltak. Szép számmal megjelentek reménybeli kismókusok, animátorok és kistanárok; közülük többen nem olyan régen még táborozókként koptatták a Hangár köveit és a PEOPLE TEAM-tábor gyepszőnyegét nyaranta.

Lesz merítés, a lelkesedés intenzív és dicséretes, ám komoly feladat elé nézünk szerdán, amikor is nagyjából véglegesíteni fogjuk négy turnus személyzeti beosztásait. A legjobbak nem maradnak ki, viszont a sokszoros túljelentkezés okozhat meglepetéseket. Ígérjük, hogy olyan döntéseket hozunk majd, amelyek a lehetőségekhez mérten a legtöbb résztvevő számára kecsegtető felállást kínálnak.

TÁJÉKOZTATÓ

Megtartottuk a hagyományos tájékoztatónkat is az érdeklődő gyerekeknek és a szüleiknek. Fruzsi és Ater álltak a kamerák elé. Az eseményt streameltük is Ákos és Ricsi jóvoltából. Akik akarták, követhették az interneten a kérdezz-feleleket. 

Mondjuk, Ater nemcsak a táboros kendőket, a kártyás nyakpántokat és egyéb fontos kellékeket felejtett az irodában a kapkodós indulásban (elkésett rendesen a délelőtti válogatóról), hanem az összeszedettségét is. Így aztán nem is egyszer Fruzsi mentette meg a helyzetet, amikor Ater nyelve összeakadt: annyi mindent szeretett volna belesüríteni egyetlen összetett mondatba, hogy végül éppen a legfontosabb részletek maradtak (volna) kimondatlanul – persze nem, ám csakis Fruzsi szemfülességének köszönhetően. Így megy ez a táborban is: együtt vagyunk jobbak.

VISSZANÉZHETŐ

A felvételeket rendszerezzük, és hamarosan elkezdjük megvágni őket. Aki nem tudott eljönni vagy nem követhette a világhálón az „előadást”, az sem maradt le semmiről. IDE kattintva megjelennek a korábbi nyarak tájékoztatói, és a 2024-es videókat is ide töltjük majd fel. IDE kattintva pedig az a leírás, amelyben összegyűjtöttük a táborstarthoz szánt összes tudnivalót.

E-mailben is jelentkezünk még, nem is egyszer, mielőtt belevetjük magunkat a nyár legigazibb, legtutibb négy hetébe.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.