fbpx

Ez a jellap nem a gyerekeknek szól, hanem a táboroztatóknak. Legkésőbb májusban élesítjük.

Ha eltévedtél, kattints ide, hogy visszajuss a TÁBOROZÓK jelentkezési lapjához!

I) Ha nagykorú vagy, értelmezd a leírtakat, és mehet a menet.

II) Ha TÁBOROZTATÓNAK jönnél, ám nem töltötted be a 18. életévedet, kellenek a szüleid. Ha jelentkezel a PEOPLE TEAM-táborba, jellapot kell kitölteni. NEM NEKED (kiskorú vagy!), HANEM NEKIK. A jellap kitöltése előtt kötelező végigolvasni és elfogadni az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A PEOPLETEAM.HU LÁTOGATÓINAK ÉS FELHASZNÁLÓINAK és az ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT című dokumentumokat.

CSAK AKKOR FOLYTASSÁTOK, HA MINDENT MEGÉRTETTETEK, ÉS MINDENNEL EGYETÉRTETEK. Ha kérdésetek van, keressetek bennünket!

Azzal, hogy kitöltitek a lapot, a következő kijelentések rád (a továbbiakban JELENTKEZŐ) ugyanúgy vonatkoznak, ahogy minden táborlakóra:

(1) A JELENTKEZŐ RENDELKEZIK ÉRVÉNYES BETEGBIZTOSÍTÁSSAL.

(2) A JELENTKEZŐ A BIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁJÁNAK MÁSOLATÁT VAGY TAJSZÁMÁT MAGÁVAL VISZI.

(3) A TÁBOROZÓ GONDVISELŐJE TUDOMÁSUL VESZI, HOGY A PEOPLE TEAM-SZEMÉLYZET SEMMILYEN SPORT- ÉS EGYÉB BALESETÉRT NEM FELELŐS, HA AZ A JELENTKEZŐ HIBÁJÁBÓL TÖRTÉNIK A MEGSZOKOTT ÉS ELFOGADOTT GYAKORLAT SZERINT NYÚJTOTT SZAKSZERŰ FELÜGYELET, ILLETVE KÖRÜLTEKINTŐ ALKALMAZÁS MELLETT.

(4) A TÁBOROZÁS IDEJE ALATT A JELENTKEZŐ SPORTTEVÉKENYSÉGET IS VÉGEZ. AZ ERRŐL SZÓLÓ NYILATKOZAT A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE UTÁN ÉRKEZŐ LINKRŐL LETÖLTHETŐ.

(5) A NYILATKOZATOT KITÖLTVE VAGY E-FORMÁTUMBAN LE KELL ADNI.

(6) A GONDVISELŐ FELELŐSSÉGET VÁLLAL AZ EGYÉRTELMŰEN A JELENTKEZŐ ÁLTAL OKOZOTT KÁROKÉRT.

(7) A JELENTKEZŐ ÉS GONDVISELŐJE A TÁBOROZÁSHOZ KÖZREADOTT INFORMÁCIÓKKAL TISZTÁBAN VANNAK, VÉGIGOLVASTÁK ŐKET, A TISZTÁZATLAN VAGY HOMÁLYOS RÉSZLETEKRE RÁKÉRDEZTEK.

(8) A JELENTKEZŐ ÉS GONDVISELŐJE A JELLAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS AZ ADATKÖZLÉSSEL HOZZÁJÁRNAK, HOGY A SZERVEZŐK A KAPOTT INFORMÁCIÓKAT KOMMUNIKÁCIÓRA, KAPCSOLATTARTÁSRA ÉS AZONOSÍTÁSRA HASZNÁLJÁK, ÁM KIZÁRÓLAG A TÁBOROZÁSSAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN.

(9) A TÁBOROZÓ ÉS GONDVISELŐJE HOZZÁJÁRULNAK, HOGY A PEOPLE TEAM (A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNY ALAPJÁN) A TÁBORBAN KÉSZÜLT MINDEN FELVÉTELT (FÉNYKÉP, VIDEÓ, HANG STB.) A SAJÁT TULAJDONÁNAK TEKINTSEN ÉS SZABADON FELHASZNÁLJON. A HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény (ÚJ PTK – Polgári Törvénykönyv) 2:48. §. alapján születik.

A fenti jogszabályi megjelölés alapján önkéntesen, befolyásmentesen és határozottan hozzájárulok ahhoz, hogy az általam képviselt szereplő gyermekről képmás (fotó vagy videó) és/vagy hangfelvétel készüljön az alábbiak szerint: 1) A felvétel készítésének helye: a PEOPLE TEAM tábora Kecskeméten. 2) A felvétel készítésének ideje: a nyári tábor teljes időszaka, bármelyik turnusa.

Hozzájárulásom alapján felhatalmazom: a PEOPLE TEAM Alapítványt és megbízottjait arra, hogy a fenti időpontban és helyen rögzített felvételeket felhasználják és nyilvánosságra hozzák földrajzi és időbeli korlátozás nélkül.

Tudomásom van arról és elfogadom, hogy a hozzájárulásom – a nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt – természetéből fakadóan nem visszavonható, a korlátozás csak az esetleges tiltó nyilatkozatom megtételét követő időszakra köti a jogosultat.

(10) EZ AZ ONLINE JELENTKEZÉS ALÁÍRT JELENTKEZÉSNEK SZÁMÍT.

(11) A FELTÉTELEK ÉS A KÖTELEZETTSÉGEK EGYÉRTELMŰEK, A TÁBOROZÁSRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS TELJES KÖRŰ, NINCSENEK INFORMÁCIÓS FEHÉR FOLTOK.

(12) A JELENTKEZŐ ÉS GONDVISELŐJE ELOLVASTÁK A CAMPUS HÁZIRENDJÉT, ÉS EGYETÉRTENEK VELE.

(13) A JELENTKEZÉS BÁRMIKOR VISSZAVONHATÓ.

Akkor kattintsatok, ha MINDEN EGYÉRTELMŰ.

VILÁGOS. ELMÚLTAM 18, JELENTKEZEM.