PT blogja

Elkészült a 2015-ös logónk

És hát… mivel a kecske éve van, adja magát, hogy egy tábor Kecskeméten ezt kihasználja. Süti, kecske, király!


Kirándultunk

Megnézheted a 2011. szeptember 17-i kirándulás kisfilmjét.


Senki Owens

A Senki Owens előadás – 12345


A sikeres kirándulás receptje

Kell hozzá sok gyerek. Kellenek hozzá hegyek meg egy csipetnyi eltévedés. Kell hozzá Libegő, hogy az, aki tényleg elfáradt, legalább lefelé pihenhessen. Ez a szombat jól sikerült! Marci azt javasolta, a legközelebbi alkalom legyen egy bowlingpályán, mert azt úgy is lehet művelni (ti. a bowlingozást), hogy kint esik. Most csak szerencsénk volt. Lehet, hogy iagaz van, de ha szerencsénk volt, akkor mindennel. És hogy bowling? Akár meg is szervezhetjük...


Hamarosan film

A médiások hamarosan jelentkeznek a kirándulás filmjével. Addig ajánljuk Senki Owenst!


Holnap kirándulunk!


Majd meglátjátok!

Mi most elmegyünk a táborba. A médiások is. Van, aki biciklivel, van, aki vonattal. A következő mozgóképes jelentkezésig itt van ez áttekintésre: tájékoztató vasárnap. Süti, kacsa, király!


Új sportok 2011 nyarán a PT-ben!

Nos, igyekszünk megalkotni nektek egy teniszpályát is a nyárig, ám ennek a sorsa egyelőre még nem 100%-os. Más sportos újdonságokkal is előrukkolunk viszont!

A tavalyi fallabdázós lendület fokozódik majd idén júliusban – hogy továbblépjünk, természetesen igazi edzőkkel –, valamint szövetséget kötöttünk az ország egyik legjobb wakeboardos csapatával, aminek eredményeként PT-s táborozókként akár naponta kipróbálhatjátok magatokat ebben a fantasztikus sportban.

Világos, hogy nem lesztek Robert Soven az első napon, de az esély megvan rá! Hajrá, wakeboard!


Telekom-jellap

Többen kérdezik: Mi van a telekomos jelentkezési lappal? Ezt válaszoljuk: Hamarosan megleszünk vele. Amint elkészül, megírjuk minden értintettnek. Azoknak pedig, akik türelmetlenül várják, üzenjük, hogy semmiről nem maradtak le, nem késtek el a jelentkezéssel. Minden rendben lesz így is – hogy mi bénázunk.


Hamarosan

Nos, hamarosan megvagyunk a jelentkezési lappal. Nemsokára elkezdhettek jelentkezni a 2011-es kecskeméti PT-táborra. Erről azonban még írunk majd e-mailt is, hogy képben legyetek.