PT blogja

Kirándultunk

Megnézheted a 2011. szeptember 17-i kirándulás kisfilmjét.


Senki Owens

A Senki Owens előadás – 12345


A sikeres kirándulás receptje

Kell hozzá sok gyerek. Kellenek hozzá hegyek meg egy csipetnyi eltévedés. Kell hozzá Libegő, hogy az, aki tényleg elfáradt, legalább lefelé pihenhessen. Ez a szombat jól sikerült! Marci azt javasolta, a legközelebbi alkalom legyen egy bowlingpályán, mert azt úgy is lehet művelni (ti. a bowlingozást), hogy kint esik. Most csak szerencsénk volt. Lehet, hogy iagaz van, de ha szerencsénk volt, akkor mindennel. És hogy bowling? Akár meg is szervezhetjük...


Hamarosan film

A médiások hamarosan jelentkeznek a kirándulás filmjével. Addig ajánljuk Senki Owenst!


Holnap kirándulunk!


Majd meglátjátok!

Mi most elmegyünk a táborba. A médiások is. Van, aki biciklivel, van, aki vonattal. A következő mozgóképes jelentkezésig itt van ez áttekintésre: tájékoztató vasárnap. Süti, kacsa, király!


Új sportok 2011 nyarán a PT-ben!

Nos, igyekszünk megalkotni nektek egy teniszpályát is a nyárig, ám ennek a sorsa egyelőre még nem 100%-os. Más sportos újdonságokkal is előrukkolunk viszont!

A tavalyi fallabdázós lendület fokozódik majd idén júliusban – hogy továbblépjünk, természetesen igazi edzőkkel –, valamint szövetséget kötöttünk az ország egyik legjobb wakeboardos csapatával, aminek eredményeként PT-s táborozókként akár naponta kipróbálhatjátok magatokat ebben a fantasztikus sportban.

Világos, hogy nem lesztek Robert Soven az első napon, de az esély megvan rá! Hajrá, wakeboard!


Telekom-jellap

Többen kérdezik: Mi van a telekomos jelentkezési lappal? Ezt válaszoljuk: Hamarosan megleszünk vele. Amint elkészül, megírjuk minden értintettnek. Azoknak pedig, akik türelmetlenül várják, üzenjük, hogy semmiről nem maradtak le, nem késtek el a jelentkezéssel. Minden rendben lesz így is – hogy mi bénázunk.


Hamarosan

Nos, hamarosan megvagyunk a jelentkezési lappal. Nemsokára elkezdhettek jelentkezni a 2011-es kecskeméti PT-táborra. Erről azonban még írunk majd e-mailt is, hogy képben legyetek.


Nem mosott

Vihar nem mosott el bennünket. Idén még nem. (Knock on wood!) Pedig tegnap is átéltünk egy hirtelen érkezett felhőszakadást, amikor elmentünk hárman bevásárolni: végeztünk, fizettünk, és a három óriási bevásárlókocsival távoztunk éppen volna, ám nem sikerült elhagynunk az áruházat, mert annyira esett az eső, hogy esélyünk sem volt kilépni az ajtón. De ez ott volt, nem itt, ahol a tábor zajlik. Kecskemét, úgy tűnik, felosztotta magát kegyelmi zónákra. Mi egy ilyenben vagyunk négyszázan.