Médiablog

Senki Owens

A Senki Owens előadás – 12345


Hamarosan film

A médiások hamarosan jelentkeznek a kirándulás filmjével. Addig ajánljuk Senki Owenst!


Majd meglátjátok!

Mi most elmegyünk a táborba. A médiások is. Van, aki biciklivel, van, aki vonattal. A következő mozgóképes jelentkezésig itt van ez áttekintésre: tájékoztató vasárnap. Süti, kacsa, király!


A szó elszáll, az írás megmarad

Lerágott csont, növesszünk rá húst újra. A szó elszáll, az írás megmarad? Tényleg?


Napi gondolat

Úgy döntöttünk, rendszert csinálunk a régi bölcsek szállóigéinek kivesézéséből, mivel a feladat – néhány kivétellel persze – sikeresnek és szórakoztatónak deklaráltatott. Ma Seneca egyik mondatát – A lélek tükre a beszéd – vettük górcső alá. Lássuk, mit gondolnak erről újságíróink:


Gondolkodom, tehát vagyok

Ma egy különleges, pihentető jellegű feladattal készültünk az órára. A lényege az volt, hogy a sok unalmas, lélekölő tudósítás és interjú megírása után desszertként gondolkodásra biztattuk a kedves diákokat, Descartes egyik legismertebb megnyilvánulásával. Lássuk hát:


Jubilál a KecskeNEWSás

Csak 2007 óta tudom, hogy mi fán terem a PEOPLE TEAM, akkor voltam itt első alkalommal. Itt kerültem először kapcsolatba az újságírással, Zsibinek hála. Igazából, akkor még nem érdekelt. Azért választottam az újságírást, mert lusta voltam sportolni, a többi lehetőség pedig teljesen hidegen hagyott. Aztán – ugye szerelem sokadik látásra – belezúgtam, mint vak ló a gödörbe. Úgy a publicisztikába, ahogy a KecskeNEWSásba.


Kecskeméten jártak az állat kannibálok

Az idei évben is meglátogatta a People Team táborát az Animal Cannibals. Ismételten nagy örömujjongás fogadta a kéttagú csapatot. Ám mielőtt levezényelték a Ki? Mit? Tud?-ot, elkaptam őket egy rövid interjúra.


Szerkesztőség - 2. turnus

Láttunk már csomó cikket, írást, agymenést, no meg ilyesmiket, de páran a szerkesztőségben úgy gondoltuk, legyen elég az arc nélküli betűhalmazokból. Így hát bemutatnám a KecskeNEWSás legénységét.


Valami nevetős téma

Néha a médiaterem káoszában Trück számítógépe válik a hurrikán magjává. Ilyenkor a gyerekek a kis képernyő elé gyűlnek, és – többnyire – felfelé görbülő szájjal, nevető szemekkel... Na jó... Röhögve, visítva, sírva csapkodják a földet, mert annyira vicces dolgot prezentált a gép aktuális felhasználója.


Vissza a témákhoz