robotika1.png
Egyedi

Struktúrák

robotika5.png
Izgalmas

Megoldások

robotika2.png
Fineszes

Feladatok

Izgatnak az automatizált házak vagy az önjáró szerkezetek? Nemcsak tanulnál róluk, de programoznál és fejlesztenél is különleges rendszereket?

Éppúgy lehetőséged lesz önálló projektekkel ámulatba ejteni a többieket, ahogyan társaiddal összefogva megváltani a világot. Szinte bármi programozható, vedd kezedbe az irányítást!

Hódítsd meg a világot a tengernyi különféle alkatrész segítségével: LED-ek és kapcsolók, szenzorok és irányító-áramkörök, különféle motorok… Csak a képzelet szab határokat.

A világ legizgalmasabb nyelve

Robotokkal beszélgetni különleges élmény: kreativitás és találékonyság kell hozzá. Ha robotokkal kommunikálsz, ezek a tulajdonságaid közben gyarapodnak is.

Az első napon átbeszéljük, kit mi hoz lázba, majd személyre szabottan iránymutatást, feladatot és segítséget kapsz. A monumentálisabb projektek érdekében csoportokat kialakítva is összedolgozhattok, ha hasonló területek érdekelnek, mint a társakat.

Kutatunk, felfedezünk és problémákat oldunk meg: minden nap egy újabb tudáspróba. A kitartást, ügyességet és logikát nem csupán tanítjuk, de alkalmazzuk is.

ROBOTIKA | VIDEÓ

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.