fbpx
Témacsomagok | ÚJGENERÁCIÓS TÉMATÁBOROK
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
1 TÁBOR, 10 TÉMACSOMAG

10 témacsomagból és 20< témából választhatsz. A témacsomagban több témát is bejelölhetsz. Persze ANGOLOSKÉNT nem kell a HUNGARIAN szekciót látogatnod, ám ZÖLDKÉNT ellátogathatsz a RÉGÉSZEKKEL ásatásokra, a KALANDOROKKAL izgalmas helyszínekre, vagy bepillantást nyerhetsz az óceánok titkaiba is. DRÓNÉPÍTŐKÉNT például közöd lehet a PROGRAMOZÁSHOZ és a ROBOTOKHOZ vagy a menő techcégek TE VAGY A JÖVŐ workshopjaihoz is. És így tovább… A tábor TÉMAMENTORAI segítenek infókkal, keresd őket bátran! Minden témafoglalkozás és -tábor a nagy PEOPLE TEAM-tábor helyszínén, Kecskeméten zajlik.


 


PT7 | MITŐL ÚJGENERÁCIÓS A PT-TÁBOR?

Újgenerációs táborok

Az újgenerációs nyári táborok 7 alapköve


Mi a lényeg?

Érdeklődés, kínálat, rendszer – és ezek egyensúlya. Mérlegeljünk, figyeljünk!

Mivel foglalkozzunk?

Csakis azzal, amire a gyerekek kíváncsiak.

Mit keressünk?

Nem a „mindenáron irányítás” a dolgunk: táborozóinkkal együtt kutatunk és találunk válaszokat és megoldásokat. Kooperáljunk!

Hogyan kezdjük?

Lehetőségekkel: a srácok érdeklődése alapján állítsuk össze a témaválasztékot és a témavezetői csapatot. Válasszanak ők!

Honnan építkezzünk?

Felkészültebbek vagyunk, és több az infónk a világról, ám nem tartjuk magunkat okosabbnak azoknál az elméknél, akikké a mai gyerekek fejlődhetnek néhány év alatt: a kapcsolódásokat és a találkozási pontokat tekintjük alapnak, ahol a kötőanyag a már rendelkezésre álló információ. A kitűzött közös célok szolgálatában bővítsük a tudásunkat!

Meddig mehetünk el?

A tudás nem csupán egy lap vagy kurta fejezet, hanem szuperregény: számtalan bekezdéssel, szereplővel, csavarral, összefüggéssel és végeláthatatlan oldalszámmal. Célozzuk meg a történet végét, de közben élvezzük az állandó folytatások lehetőségét!

Merre tartunk?

A végtelenbe és tovább!


Pillanatképek a PEOPLE TEAM nyári táborából, Kecskeméten